10.5.07

Puolin ja toisin

On ilmeisen selvää, että moni meistä elää ruuhkavuosiksi kutsuttua aikaa, sillä toistakymmentä toveria jää suruksemme tämänkertaisesta kokouksesta pois. Parikymmentä toimetonta kuitenkin tapaa ja tarkoitus on myös virittää jossain vaiheessa iltaa Skype-yhteyksiä näiden kahden ihmisrodun välille. Joten jos teillä ruuhkaisilla ei vielä ole, niin nyt ohjelma (ilmainen) ja web-kamera (melkein ilmainen) hankintaan.

Toimitukseen saa myös lähettää kuvia ja elämäntarinoita, tai mieluusti valmiita pp-esityksiä =), joita kokoontujat pääsevät ihastelemaan. Saattaa kuulostaa omituiselta, mutta ei sellainen ollut meille vierasta 20 vuotta sitten, miksi siis nytkään. Päivittäkää myös koulukaverit.com-tietonne tai rekisteröitykää, jos ette vielä ole niin tehneet. Joku päivä se on mahdollista myös täällä.

Olemme myös saaneet yhteyden vanhaan kouluumme, jonka rehtorina on meitäkin opettanut Osmo Rantula. Nostalgiakierrokselle pääsy ei vielä ole varmistunut, mutta toivoa on.

Ja jotta meitä ensi kerralla olisi enemmän, kirjatkaapa kaikki kalentereihinne seuraavan tapaamisen ajankohta: 19.5.2012.