22.5.07

Lähestyy...

...iloisten uutisten saattelemana: Päiviönsaaren koulun rehtori Osmo Rantula on lupautunut tuhlaamaan aivan kelvollisen lauantai-iltapäivän kanssamme vanhan opinahjomme koluamiseen, vaikka se hänelle on enemmän kuin arkipäiväistä. Olkaamme siis kiitollisna ja iloisin mielin ajoissa paikalla klo 15.00 ja käyttäytykäämme aikuismaisesti edes tunnin verran.

Koululta siirrymme käytettävissä olevin keinoin Kirvesrantaan, jossa ruoka tarjoillaan klo 17.30. Oletan, että kimppakyydittely ei tuota ongelmia ainakaan menosuuntaan. Kaveri vie, taksi tuo... Kuvansihan ei ole järin kaukana. Yhteiskuljetuksia ei ole järjestetty, koska aikataulua ei oikeasti ole. Jos joku haluaa järjestää, niin mikäs siinä.

Ruokalajeina ovat paistetut muikut ja kermainen broileri, iltapalaksi karjalanpiirakkaa ja munavoita. Omia huikopaloja voi ottaa juominkien ohella mukaan, mökistä löytyy uuni, myös mikroaalloin varustettu.

Ilta on suht pitkä, joten valmistautukaa nyt jollain tavalla viihdyttämään koulutovereitanne. Laskennallisesti jokaisella on aikaa noin 20 minuutin esitykseen. Tuokaa siis mukaan sopivaksi katsomaanne rekvisiittaa, valokuvia jne., ne voivat ihan oikeasti kiinnostaa jotakuta.

Ja sitten. Että kaikille on selvää. Tarkoitus ei ole rekonstruoida vuoden 1986 tapahtumia.