26.1.12

Koneet käyntiin

Maailma on tyly. On aika alkaa pureskella uudestaan sitä vatsasta palautunutta totuutta, että viimekeväisestä luokkakokouksestamme on kulunut pian viisi vuotta.

Veteraani on alkanut päivittää matkustajalistaa ja ilolla iloiten huomannut sen sujuvan merkittävästi aiempaa helpommin, kiitos zukkerperkiläisen maailmanajan. There's nowhere to hide, you mothatweeter...

Tämä blogikin oli pakko pistää uusiksi, koska aiemman ftp-version tuki oli lopetettu pari vuotta sitten. Ja samoin kävi Naamakirja-ryhmälle, tosin sitä ei voinut edes päivittää, joten erektoitiin ihan uusi. Eli tunkekaa sinne, tänne kirjoitettu vuodatus kopioituu myös sinne.

Tätä blogia kannattaa seurata tilaamalla se tuosta oikealta palstalta, jotta pysyttä ajan tasalla tulevasta maailmanlopusta. Inkat Mayat voi painua helvettiin, oikea päivämäärä on siis lauantai 19.5.2012. Tapaamme vanhaan malliin klo 15 Päiviönsaaren koululla. Ja mikäli kellään ei ole mitään sitä vastaan, voisin kysellä samaa illanviettopaikkaa kuin viimeksi, sehän oli varsin mainio kaikin puolin. Viljolahden perään en tohdi vielä kutitella, siitähän on vasta 25 vuotta...

Että näin, tästä se taas. Jos joku Varkauteen pysyvästi juurtunut haluaisi hoidella paikallisia asioita, kuten opettajiemme houkuttelua iltapäiväkahveille kanssamme, ilmoittautukaa hetimiten, kiitos!