18.5.07

Demokratia

Hieno asia. Kansa saa vapaasti valita vähiten huonon vaihtoehdon. Jostain kumman syystä valituksi tulee se joka sinusta on kaikkein pahin...

Valitkaa siis näistä ruokalajeista suosikkinne (1 kpl) ja ilmoittakaa se meille (meili tai sms, 0400-213563). Kaksi muiden eniten äänestämää valitaan tarjoiltaviksi uljaassa rantamökissämme.
  1. Mausteinen suikalepata, perunat ja riisi
  2. Poronkäristys, puolukkasurvos perunamuhennos
  3. Paistetut muikut, perunamuhennos
  4. Hedelmäinen broileripata, riisi
  5. Broilerin rintapalat kermakastikkeessa keitetyt perunat ja riisi
Demokratian ylläpitäminen on tunnetusti kallista, joten kannamme siitä veroa, jonka määräksi päätimme 27 euroa. Tämä siksi, että se ylittää ennen vaaleja annetun lupauksen, mikä lisää demokratiamme uskottavuutta. Koska demokratian tärkein polttoaine on eriarvoisuuden aiheuttama kollektiivinen ärtymys, olemme vapauttaneet avecit kiinteistöverosta – he maksavat vain 16 euroa maataloustukiaisia.

Verot tulee maksaa 24.5.2007 mennessä Nordean tilille 205120-35170. Tilivelvollinen on muuan Johan Björklund. Valitukset veropäätöksestä voi kirjoittaa viestikenttään. Mahdolliset veronpalautukset käytetään hyväksi.

Ja kuten kaikissa itseään kunnioittavissa ja pienempiään kiusaavissa demokratioissa, hauskanpito yhteisillä varoilla on ehdottoman ei. Siispä jos haluatte juoda muuta kuin kirkasta vettä, ottakaa omat ämpärit mukaan.